Huidafwijkingen / Huidanomaliën 

Comedonen mee-eters

Comedonen mee-eters

Overmatige talgproduktie

Bloedblaar

Bloedblaar

Gerstekorrel

Gerstekorrel

Spider naevus

Spider naevus

Bloedvaatjes in de vorm van een spinnetje

Couperose

Couperose

Ook wel teleangiëctasiën genoemd

Weke Fibroom

Weke Fibroom

Ook wel steelwratje

I'm an image title.

I'm an image title.

Describe your image here.

*  Week fibroom:  (fibroma molle) bestaat uit veel cellen en  weinig intercellulaire vezels.  De steelvormige variant wordt aangeduid als fibroma pendulum, acrochordon of skin tag. Fibromen worden vanwege de vorm ook wel steelwratjes genoemd. Ze zijn meestal goedaardig Ze kunnen worden verwijderd d.m.v. electrische coagualtie, waarbij het ‘steeltje’ wordt behandeld waardoor de wrat zal verdwijnen. 
Komen meestal voor in de nek rond de ogen onder de armen maar ook onder de borstrand.

*  Couperose:  Wat is couperose? Een toename en wijder worden van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele (tot ontelbare) zeer kleine, zichtbare bloedvaatjes in de huid in het gelaat die de huid een rode gloed. Worden verwijder d.m.v. electrische coagulatie, waarbij door middel van een naaldje het vaatje dicht schroeit. Of door laseren tweede optie wordt door de huidtherapeute gedaan

*  Spider naevus:  ook wel spinnenkopjes genoemd met een iets groter centraal vaatje is meestal een behandeling met de coagulator aangewezen. Er wordt dan een klein naaldje in het centrale vaatje gebracht. Vervolgens wordt door een electrische stroom op het naaldje te zetten het vaatje dichtgebrand.

*  Bloedblaar:  is een blaasje in de huid, die gevuld is met bloed. Een gewone blaar vult zich met vocht, een bloedblaar met bloed. Daar zit hem het verschil in. Een bloedblaar die doorgeprikt wordt geeft een veel grotere kans op infecties dan een gewone blaar die doorgeprikt wordt. Laat het deskundig weghalen. 

*  Gerstenkorrel:  een gerstenkorrel is in wijze een simpele ophoping van talg in een talgklier. Mensen met fijne gezichtporiën hebben daarom logischerwijs sneller last van gerstenkorrels. Integenstelling bij pukkels is er bij een gerstenkorrel geen sprake van een ontsteking. Let wel op, als je aan je gerstenkorrel gaat pulken dan kan er evengoed uiteindelijk een ontsteking optreden. Zij worden door middel van een naaldje open gemaakt en verwijderd.

*  Comedoon: of wel mee-eter ontstaat door een verhoorningsstoornis. Het hoorn hoopt zich op in het haarzakje, en wordt vermengd met talg. Er worden open comedonen (blackheads), gesloten comedonen (whiteheads) en microcomedo's (kleine witte puntjes) onderscheiden. Bij open comedonen is het zwarte puntje de hoornprop die de verwijde uitvoergang van het haarzakje vult. 

 

© 2018 Beauty Salon Blokker. / Brazilian  Wasalon Parkstad Created by Lilian Blokker with Wix.com

Openingstijden:

Maandag      15:00 - 21:00

Dinsdag        11:00 - 21:00

Woensdag    11:00 - 21:00

Donderdag   10:00 - 12:00

Vrijdag          11:00 - 21:00

ADRES:
Beauty Salon Blokker
Da Costastraat 13
6416VP Heerlen
Tel: 045-5418295
Mobiel: 06-40532752

Bedrijfsgegevens

KVK: Heerlen 14079290

BTW: NL087118385B01

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon