Medex

Medex


Bio Science Cosmetics
 

komt van Nederlandse bodem. Medex is een huidverzorging lijn die bij detop gerekend mag worden en dat terwijl de prijzen gemiddeld zijn!Dat Medex afgelopen jaar ISO gecertificeerd is moge daar een bewijs van zijn. De ervaringen van MEDEX wijzen uit, dat vrouwen die een half uur per dag aanhuidverzorging besteden en om de zes weken een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialiste, al na hun 35 ste levensjaar zichich onderscheiden van de andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter. Medex verzorgt Speciale behandelingen. Schoonheidsspecialistes worden hier speciaal voor opgeleidt. De behandelingen die worden gegeven;


Bindweefsel / Littekenmassage

Bindweefselmassage is een therapeutische massage, gericht op het herstelvermogen van de huid. Door middel van stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de doorbloeding geactiveerd. De aanmaak van Collageen en Elastine wordt hierdoor gestimuleerd en de kwaliteit van de huid wordt sterk verbeterd.

Purus Acne Behandeling

Een belangrijke stap vooruit in de behandeling van acne is deze Purus Acne behandelingsmethode. De behandeling is gebaseerd op de zuivering van de huid. Na een grondig intakegesprek, gaan wij  over naar een behandeling die op u  is afgestemd.